ΓΣΕΕ: Ήρθαν στα χέρια στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης

Σκηνικό έκρηξης στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, αυτή τη φορά στην Αθήνα, όπου επικράτησε ένταση και χειροδικίες μεταξύ συνδικαλιστών στο κτήριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν την απομάκρυνση του προέδρου Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δημήτρη Καραγεωργόπουλου καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αντέκρουσε τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.

Τελικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ, καθώς μέλη της Συνομοσπονδίας ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να αλληλοβρίζονται!

Από πλευράς ΓΣΕΕ γίνεται λόγος για τραμπούκικες μεθόδους του Πανεργατικού Μετώπου, το οποίο κατηγορεί τη Συνομοσπονδία ότι έφερε μπράβους σε ακόμη μια διαδικασία.

Το νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΜΕ και διοίκησης της ΓΣΕΕ που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά και την ακύρωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

No Comments Yet

Comments are closed