Γιώργος Λιάγκας: Τον έκαναν «χρυσό» στον ΣΚΑΙ! Το ποσό μαμούθ για να τον πάρουν από τον ΑΝΤ1!

ΠΟΣΑ; Θα πάθετε εγκεφαλικό!

Πανηγυρίζει ο Γιώργος Λιάγκας, αφού τον έκαναν «χρυσό» στον ΣΚΑΙ! Ποιο είναι το ποσό μαμούθ για να τον πάρουν από τον ΑΝΤ1;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ, μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog! Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο Γιώργος είναι στα καλύτερα του επαγγελματικά και προσωπικά, μιας και όπως έγραψα χτες αλωνίζει στην Πάρο με καλλονή στο πλευρό του!

Ο ίδιος λοιπόν, ενόψει νέας σεζόν είναι σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει εκπομπή με το δικό του στιλ και ύφος! Μάλιστα προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του, έκαναν κρούση και στην Σάσα Σταμάτη να είναι στο πάνελ, αλλά εκείνη τους έριξε άκυρο!

Ο σταθμός πιστεύει πολύ τον Γιώργο και για να τον κλείσουν, του έχουν δώσει στα χέρια του γη και ύδωρ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, το ποσό είναι αρκετά υψηλό και προκαλεί εγκεφαλικά!

Πόσα λεφτά παίρνει ο Λιάγκας από τον ΑΝΤ1

Μάλιστα είναι κατά 5.000 ευρώ σχεδόν μεγαλύτερο από εκείνο που έπαιρνε στον ΑΝΤ1, ακόμα και όταν δεν έκανε κάποια εκπομπή! Θέλετε να το μάθετε;

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία……

25.000 ευρώ έχει τάξει στον Γιώργο Λιάγκα ο ΣΚΑΙ και το deal έχει σχεδόν κλειδώσει! Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε και ανακοινώσεις εντός των ημερών….

No Comments Yet

Comments are closed