Γιώργος Κούδας: Καλώ τους φίλους του ΠΑΟΚ να ψηφίσουν Ορφανό

O «Mεγαλέξανδρος» των ελληνικών γηπέδων Γιώργος Κούδας μιλάει στο MyPortal.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στέλνει μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει των εκλογών.

 

Tι είναι αυτό που σας ώθησε να είστε υποψήφιος στο πλάι του Γιώργου Ορφανού;

Ο Γιώργος έγινε φίλος μου από πολύ μικρό παιδί. Αγωνιζόμασταν από παλιά στις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο. Έτσι έγινε η γνωριμία μας αλλά αυτό που εκτίμησα  ειλικρινά είναι το ήθος του και η στάση του στον χώρο της πολιτικής όλα αυτά τα χρόνια . Εγώ δεν τα πήγαινα καλά με την πολίτικη.

Δηλαδή η πολίτικη ήταν ένας χώρος που δεν σας ενδιέφερε απο παλιά; 

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μου τον παρουσίασε σαν έναν καινούργιο αθλητικό στίβο. Λόγω του ότι ζω σε αυτή την πόλη τόσα χρόνια με έπεισε στο να δεχτώ αυτή την πρόκληση και να προσπαθήσω.

Δηλώσατε έτοιμος να βοηθήσετε τον κ. Ορφανό. Με ποιους τρόπους θα το πετύχετε αυτό; 

Αυτό επιτυγχάνετε με πράξεις κ όχι με λόγια. Ότι και να πω εγώ τα προβλήματα υπάρχουν και τα ξέρουμε όλοι. θα προσπαθήσουμε λοιπόν μέσα απο μια συναίνεση όπως λέει ο εκλογικός νόμος να αγωνιστούμε σαν μια ομάδα για αυτά.

Σε περίπτωση που εκλεγείτε, θα θελήσετε να αναλάβετε κάποια θέση, κάποιο αξίωμα;

Υπηρέτησα στον αθλητισμό με αγάπη και πάθος λέγοντας «Ό,τι πει ο αρχηγός μου». Έτσι θα προχωρήσω και τώρα. Είμαι στρατιώτης! Από μικρό παιδί που μπήκα στον αθλητισμό, έτσι ήμουν. Άσχετα που στην πορεία έγινα στρατηγός και αρχηγός. Πάντα έκανα οτι μου ζητούσαν οι προπονητές μου και οι πρόεδροι των συλλόγων που υπηρέτησα με πάθος και προσωπικότητα.

Καλείτε τους φίλους του ΠΑΟΚ να ψηφίσουν Γιώργο Ορφανό;

Βεβαίως! Ψηφίζοντας εμένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ψηφίζουν ταυτοχρόνως και Γιώργο Ορφανό.

No Comments Yet

Comments are closed