Α.Γυφτόπουλος στο MyPortal.gr (vid):(για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) Αφού το αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ τι να πω; Θα προσέκρουε στην δική μου πολιτική αντίληψη και σε αυτή της ΝΔ αν έλεγα «ποτέ και με κανένα τρόπο». Γιατί στην πολιτική δε λες ποτέ «ποτέ»

Πρεμιέρα στα «Πολιτικά τετ-α-τετ» του Web TV του MyPortal.gr με τους «τιμονιέρηδες» των δύο μεγάλων κομμάτων στη Θεσσαλονίκης. Ο συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης και ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Αντώνης Γυφτόπουλος συζητούν για 52 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα για τη Θεσσαλονίκη, τις εκλογές, τα πρόσωπα και το πρωθυπουργικό γραφείο του Βορρά.

Λίγες ώρες μετά το χρίσμα που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αποτιμά επίσημα για πρώτη φορά την κίνηση αυτή, ενώ ο γαλάζιος πρόεδρος -λίγο πριν ο Σταύρος Καλαφάτης πει το ΟΧΙ σε μια δεύτερη υποψηφιότητά του για τον κεντρικό δήμο- τονίζει με νόημα: «Ονόματα για τον δήμο δε θα πω, αλλά αυτά που συζητάμε δεν έχουν σημασία. Γιατί πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα προηγηθούν οι εθνικές εκλογές. Και το τοπίο θα αλλάξει».

No Comments Yet

Comments are closed