Γιατί ο Μαλέλης φλερτάρει τηλεοπτικά την Στάη;

Εξι τηλεοπτικοί σταθμοί θα λάβουν άδεια για να εκπέμψουν, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια. Ακούγεται λοιπόν ότι ο Σταμάτης Μαλέλης άρχισε τις πρώτες επαφές  στην προσπάθειά του να οργανώσει τον τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, που σχεδιάζεται να μεταδίδει το πρόγραμμά του μέσω ίντερνετ, αλλά και των συνδρομητικών διαύλων ΟΤΕ ΤV και NOVA.
Ο ιδιοκτήτης τού ΔΟΛ και μέτοχος κατά 22,1% τού Mega, βλέποντας πλέον ότι οι πιθανότητες είναι μικρές για να κρατηθεί ζωντανό το άλλοτε μεγάλο κανάλι, αλλά και έχοντας ως στόχο να έχει τη δική του τηλεοπτική έδρα, έδωσε το πράσινο φως για να σχεδιαστεί ένα κατά βάση ενημερωτικό κανάλι, με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.
Ο Σταμάτης Μαλέλης, με μακρά εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο, έχει κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις. Συζήτησε με την Έλλη Στάη, με την οποία τον συνδέουν πολύχρονοι επαγγελματικοί δεσμοί (από την εποχή τού παλαιού ΣΚΑΪ), και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την πιθανότητα ένταξής τους στο υπό διαμόρφωση σχήμα.
Στο στόχαστρό του για την παρουσίαση ειδήσεων βρίσκεται και η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ενώ επιτελικό ρόλο στο όλο εγχείρημα θα έχει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

No Comments Yet

Comments are closed