Α. Γεωργιάδης για Novartis: Ο κ. Τσίπρας οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία

Μια οργανωμένη σκευωρία του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.  Μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης.

«Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λεν στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς λέγοντας πως «η κα Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο». Ενώ πρόσθεσε ότι «η κα Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν σε μια μυστική έρευνα όπου υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες, οι υπουργοί να κάνουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο για την υπόθεση και να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» δήλωσε χαρακτηριστικά στο τέλος της συζήτησης.

 

No Comments Yet

Comments are closed