Γ. Μπουτάρης: Λυπάμαι για την παραίτηση της Κ. Γούλα – Προσπάθησα να τη μεταπείσω

Τη λύπη του για την απόφαση της Κ. Γούλα να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου και να αποσύρει την υποψηφιότητά της με την «Πρωτοβουλία» για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου, τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι κατά νόμον διαδικασίες που αφορούν τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου (εκλογή νέου προέδρου, αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου).

Η ανακοίνωση

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω.

Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την «Πρωτοβουλία» και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι κατά νόμον διαδικασίες που αφορούν τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου (εκλογή νέου προέδρου, αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου).

Σύντομα, εξάλλου, θα κληθεί η δημοτική ομάδα της «Πρωτοβουλίας» προκειμένου να ενημερωθεί και να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις που προέκυψαν.

Η «Πρωτοβουλία» ως διοίκηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες και τις υποχρεώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης».

No Comments Yet

Comments are closed