Γ. Κουμουτσάκος: Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση από τη Συμφωνία των Πρεσπών

H Συμφωνία των Πρεσπών πυροδοτεί κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία φανέρωσαν πολύ γρήγορα τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας.

«Η συμφωνία αμφισβητείται και η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Ακόμα και εκείνοι που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφίσουν τη συμφωνία βρίσκονται πλέον ευθέως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματά της, πριν καν εφαρμοστεί» δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Ν.Δ. μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Τόνισε δε πως αποδεικνύεται ότι ωφελούνται μονομερώς τα Σκόπια και όχι η Ελλάδα.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου σχολίασε πως γίνονται για «το θεαθήναι». «Μπορούσε να σταματήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κατέληξε να κρατά το στυλό της υπογραφής με την ψήφο του» είπε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε δε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία, ούτε σε αυτήν τη Βουλή, ούτε στην επόμενη, εάν έρθει τότε προς κύρωση και πρόσθεσε πως το μήνυμα αυτό γίνει σαφές προς όλες τις πλευρές εντός και εκτός συνόρων.

Πηγή: ΣΚΑΪ

No Comments Yet

Comments are closed