Γ. Κουμουτσάκος: O Μπουτάρης να αφήσει τη διπλωματία και να ασχοληθεί με την καθαριότητα της πόλης του

Σκληρή απάντηση από το τομεάρχη Εξωτερικών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο στις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για την ονομασία της πΓΔΜ. Ο κ. Κουμουτσάκος ζητά από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μέσω ανάρτησης του στο twitter, να αφήσει τη διπλωματία και να ασχοληθεί με την καθαριότητα της πόλης του.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του κ. Κουμουτσάκου:

«Θέμα αλλαγής ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία» βάζει ο Μπουτάρης.» Ο κ. Δήμαρχος να αφήσει τη διπλωματία και τη διαπραγμάτευση στους διπλωμάτες και να ασχοληθεί με τις δικές του αρμοδιότητες. πχ με την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη του.»

Υπενθυμίζοντας πως ο Γιάννης Μπουτάρης χθες πρότεινε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και του σταθμού των ΚΤΕΛ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενες ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε».

No Comments Yet

Comments are closed