Γ. Αμυράς: Δεν θα υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας

Το Ποτάμι δεν θα λάβει κάποια απόφαση που θα επιβληθεί σε όλους τους βουλευτές, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αμυράς, εν όψει της σημερινής συνεδρίασης των στελεχών του Ποταμιού.

«Όπως εγώ δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου, ότι είναι μια κακή συμφωνία, στους συναδέλφους μου που τη βλέπουν θετικά, έτσι και το αντίθετο. Δεν θα υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Εμείς δεν έχουμε τέτοια στο Ποτάμι. Θα αναμετρηθεί ο καθένας με τη συνείδησή του και με την ψήφο του θα τοποθετηθεί» δήλωσε στην κρατική τηλεόραση.

Εκτίμησε ακόμη ότι δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση, προσθέτοντας ότι στόχος είναι «να βρούμε έναν τρόπο να εκφραστούμε ενιαία».

«Αυτό πάει να γίνει τώρα. Αμυράς – Ψαριανός καταψηφίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι υπόλοιποι τρεις Θεοδωράκης, Μαυρωτάς και Λυκούδης έχουν μια θετική προσέγγιση. Ωστόσο, και οι τρεις έχουν κλονιστεί από αυτό που είδαμε χθες το βράδυ, δηλαδή να παίρνει μία κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης και να στηρίζεται με έναν τρόπο μη υγιή» πρόσθεσε.

«Απόψε δεν θα πάρουμε μία απόφαση ότι το Ποτάμι στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν τη στηρίζει, τη στηρίζει το μισό Ποτάμι», επισήμανε.

No Comments Yet

Comments are closed