Φτερούγες κοτόπουλο φούρνου

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 συσκευασία φτερούγες κατόπουλο
  • 1 κ.σ. μελι
  • 2 κ.σ. μουσταρδα
  • 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
  • 2 κ.σ. σως σόγια
  • λίγους κόκους κόλιανδρο
  • 2 κ.γ. κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι λάδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε το μέλι, την μουστάρδα, το κρασί, τη σόγια και τον κόλιανδρο σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε το αλάτι και το κάρυ στις φτερούγες.
  3. Περιχύνουμε με την μαρινάτα μας τις φτερούγες (τα πρώτα υλικά μας είναι η μαρινάτα μας).
  4. Το σκεπάζουμε με μία ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-8 ώρες περίπου.
  5. Βγάζουμε τις φτερούγες και τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα.
  6. Περιχύνουμε με λίγη από την μαρινάτα μας, πιπερώνουμε και λαδώνουμε.
  7. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για μισή ώρα περίπου.

 

No Comments Yet

Comments are closed