Εύα Καϊλή: Τι λέει για τα σενάρια που την θέλουν νέα αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Ορθάνοιχτη αφήνει την πόρτα για το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή. Η κ. Καϊλή μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 απάντησε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια, σχολιάζοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών που την θέλουν σε κεντρική ηγετική θέση για στο χώρο της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια».

Ειδικότερα, δήλωσε: «Πάντα το ΚΙΝΑΛ σας κρατάει σε ενδιαφέρον , πάντα συζητάμε για τις αλλαγές στην ηγετική μας ομάδα . Θεωρώ ότι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ σημαντικός . Πάντως αυτή η στιγμή δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη για να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. Εγώ εργάζομαι για την Ελλάδα στην Ευρώπη σε δύσκολες συνθήκες. Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου. Σε 2 – 3 χρόνια έχουν ανάγκη να αλλάξουν τα πράγμα… Για νωρίτερα δεν το βλέπω εύκολο».

Υπενθυμίζεται ότι σενάρια για το όνομα της Εύας Καϊλή δίνουν και παίρνουν. Η Καθημερινή, μάλιστα πρόσφατα έγραψε πώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ή να ηγηθεί μίας μεγαλύτερης κεντροαριστεράς.

No Comments Yet

Comments are closed