Εξοργισμένη η παραγωγή του GNTM με τη Μέγκι: Ο απαράβατος όρος που αγνόησε και κινδυνεύει με κυρώσεις!

Αναταραχή στο Star.

Στα όριά τους φέρονται να έχουν φτάσει οι ιθύνοντες του Star και της παραγωγής του GNTM με τη Μέγκι Ντρίο.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια που έγινε πρώτο trend στο Twitter με τα αρνητικά σχόλια να μετατρέπουν το ριάλιτι μοντέλων σε απόλυτο viral, κατάφερε να εξοργίσει τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το εν λόγω ριάλιτι, παραβιάζοντας τον πιο βασικό ίσως όρο του συμβολαίου της.

Ποιος είναι αυτός;

Η Μέγκι -όπως και όλες οι φιναλίστ του παιχνιδιού- έχουν υπογράψει ένα «δυνατό» συμβόλαιο με την παραγωγή. το οποίο διασφαλίζει αφενός το ότι δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα πληροφορίες που αφορούν στα «μυστικά» του ριάλι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αφετέρου ότι η νικήτρια του παιχνιδιού επιβάλλεται να ξεχωρίσει.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένας κομμάτι του συμβολαίου απαγορεύει στις παίκτριες που αποχωρούν να φωτογραφηθούν για εξώφυλλο περιοδικού πριν η νικήτρια κάνει το δικό της εξώφυλλο στο «In Style» το οποίο είναι ένα από τα έπαθλα που την εξασφαλίζει η πρώτη θέση. Και ο όρος αυτός είναι απαράβατος.

Η Ντρίο, όμως, φρόντισε να αγνοήσει όσα υπέγραψε και να ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του «Down Town» με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά των ιθυνόντων, η οποίοι μάλιστα -σύμφωνα με τη δημοσιογράφο- επικοινώνησαν ακόμα και με το περιοδικό για να ενημερώσουν για τους όρους του συμβολαίου της Μέγκι.

Εξοργισμένη η παραγωγή του GNTM με τη Μέγκι: Ο απαράβατος όρος που αγνόησε και κινδυνεύει με κυρώσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτριες έχουν υπογράψει πως για έναν χρόνο, το κανάλι έχει «την πλήρη εκμετάλλευσής του», πράγμα που σημαίνει ότι μόνο μέσω Star τα κορίτσια μπορούν να κανονίσουν τις εμφανίσεις τους σε εκπομπές και -φυσικά- τις φωτογραφήσεις τους. 

Μένει μόνο να δούμε τι κυρώσεις θα έχει η πάντα αντιδραστική Μέγκι…

No Comments Yet

Comments are closed