ΕΒΕΘ: Ικανοποίηση για το σχέδιο της Κυβέρνησης στην επανεκκίνηση της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας

Την ικανοποίησή του για το Κυβερνητικό σχέδιο επανεκκίνησης της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας, διατυπώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως η χθεσινή παρουσίαση αποτελεί υπόδειγμα τεχνοκρατικής προσέγγισης ενός σύνθετου υγειονομικού προβλήματος.

Το ΕΒΕΘ επισημαίνει ότι τόσο οι Πρωθυπουργικές εξαγγελίες, όσο και οι τοποθετήσεις των Υπουργών, περιέγραψαν με σαφήνεια και ρεαλισμό τα σταδιακά βήματα επανεκκίνησης της αγοράς, τηρουμένων των αναλογιών της πανδημίας, αλλά και των νέων έκτακτων καταστάσεων, οι οποίες μπορούν να προκύψουν στο μέλλον.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θεωρεί ότι με την συνδρομή της Πολιτείας, όλων των συναρμόδιων Υπουργείων και των φορέων του Κράτους, η αγορά και οι επιχειρήσεις μπορούν σταδιακά να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται με σεβασμό στην υγεία και στην ασφάλεια όλων μας.

Το #Μένουμε Ασφαλείς# μαζί με το #Μένουμε Σπίτι# απαιτείται να αποτελέσουν τον οδηγό τόσο της λειτουργίας των επιχειρήσεων, όσο και της εν γένει ζωής μας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το ΕΒΕΘ είναι πεπεισμένο πως έπειτα από την επιτυχή εκτέλεση του υγειονομικού σχεδίου από την Κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό, θα επακολουθήσει και η άρτια υλοποίηση του σχεδίου επανεκκίνησης της οικονομίας, για να επιτευχθεί – τηρουμένων των αναλογιών – η επαναφορά στην κανονικότητα.

No Comments Yet

Comments are closed