Εθνική Ελλάδας: Φιλικό με την Ίντερ του Μουρίνιο που πήρε το Champions League

Αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα λάμψουν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7/6, όταν θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο στάδιο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ του 2010 που κατέκτησε το Champions League με τον Μουρίνιο στον πάγκο και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, Εθνική Ελλάδας.

Μουρίνιο, Ζανέτι, Ετό, Μπαλοτέλι και άλλοι αστέρες που αγωνίστηκαν στην ιταλικά ομάδα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ζαγοράκη και τα… άλλα παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού»!

No Comments Yet

Comments are closed