Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- όρια Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης τμημάτων οδοστρώματος για άρση της επικινδυνότητας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ως εξής:

1. Εργασίες αποκατάστασης επαναλαμβανόμενων φθορών από τη διασταύρωση Λητής επί της ΕΟ2 έως τη διασταύρωση Καβαλαρίου.

2. Εργασίες αποκατάστασης επαναλαμβανόμενων φθορών από την είσοδο του οικισμού Αγίου Βασιλείου και για 2 χλμ. προς Βασιλούδι.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και στην 20ή Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Ισόπεδος Κόμβος Επαρχιακής Οδού 2 προς Χορτιάτη) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της 20ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου – Ισόπεδος κόμβος Επ. Οδού 2 προς Χορτιάτη) και συγκεκριμένα:

• 1.000 μ. μετά τη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής οδού προς Χορτιάτη με την 20η Επαρχιακή Οδό (Αγίου Βασιλείου) και για μήκος 600 μ. περίπου.

Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις σε όλο το πλάτος.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

No Comments Yet

Comments are closed