Επιβεβαιώθηκε το ειδύλλιο Μαρίας-Δημήτρη στο Masterchef (βιντεο)

Το ειδύλλιο που ψήνεται τις τελευταίες ημέρες στο MasterChef 4 φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του.

Η Μαρία και ο Δημήτρης ανέλαβαν να μαγειρέψουν μαζί αυτή την εβδομάδα και η επιλογή αυτή έκανε κριτές και παίκτες του MasterChef 4 να ρίχνουν τις «μπηχτές» βροχή για την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που ανέλαβε να καλωσορίσει τους παίκτες στην ομαδική του MasterChef 4.

«Εδώ θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ομαδική δοκιμασία. Γνωρίζουμε ήδη τους δύο αρχηγούς και γνωρίζουμε επίσης πως το Μαράκι και ο Δημήτρης δεν ‘θέλαν καθόλου να είναι αρχηγοί σε αυτή τη δοκιμασία. Το γιατί δεν θα το συζητήσουμε τώρα, μια χαρά έχω και ένα εκκλησάκι πίσω» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τα πνιχτά γελάκια των παικτών του MasterChef 4 να ακολουθούν το σχόλιο του σεφ.

Βίντεο: Η Μαρία του MasterChef 4 λέει πως «ο μπαμπάς εγκρίνει!»

Ωστόσο, αν μέχρι τώρα στο MasterChef 4 το ειδύλλιο κυκλοφορούσε μόνο ως φήμη, η ίδια η εμπλεκόμενη στο μαγειρικό ρομάντζο κατά κάποιο τρόπο επιβεβαίωσε όσα οι… συμπαίκτες της είχαν «τούμπανο».

«Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν», ακούγεται να λέει η παίκτρια του MasterChef 4 μετά το πείραγμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, απευθυνόμενη στην Κατερίνα. «Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι» διαπίστωσε η τελευταία, με τη Μαρία να σχολιάζει: «Δεν πειράζει, ο μπαμπάς εγκρίνει. Ο μπαμπάς το ξέρει!».

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

No Comments Yet

Comments are closed