Επίθεση Ντ. Μπακογιάννη στην κυβέρνηση για Νόμο Κατσέλη

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάργηση του Νόμου Κατσέλη εξαπολύει η Ν.Δ.. επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό γκρεμίζει το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

«Η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών» επισημαίνει η τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη.

«Οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες πλειστηριασμούς ημερησίως και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος» συμπληρώνει.

No Comments Yet

Comments are closed