Επιστροφή Ρουσόπουλου στη ΝΔ;

Την επιστροφή του στην πολιτική και τη ΝΔ προανήγγειλε ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Σκάι.

«Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική υφίσταται και είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά. Θα έχω μια ευκαιρία να συζητήσω με τον αρχηγό του κόμματος», δήλωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες ο κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος διατηρεί πάντοτε πολύ καλές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και το καραμανλικό μπλοκ, θα αναλάβει θέση στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώ θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Ο κ. Ρουσόπουλος υπερασπίστηκε τις θέσεις της ΝΔ όσον αφορά την οικονομία, λέγοντας ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις «είναι μόνη ρεαλιστική πρόταση για να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη», ενώ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα διχασμένο κόμμα «όπου άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος» και εκτίμησε ότι έχει τελειώσει ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης.

«Θα τους κατηγορούσα περισσότερο για τις αυταπάτες παρά για τα ψέματα που είπαν στον κόσμο», τόνισε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Η επανάληψη ενός ψέματος μπορεί και να πείσει, αλλά μέχρι ένα σημείο».

Ο πρώην υπουργός έκρινε ως θετικές τις τελευταίες αλλαγές που επιχείρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αυτή της Μαρίας Σπυράκη, ως εκπρόσωπος Τύπου: «Θεωρώ πως οι αλλαγές αυτές θα ενισχύσουν τη ΝΔ. Σημαντικότερες όμως είναι οι θέσεις του κόμματος».

No Comments Yet

Comments are closed