Επιστρέφει ο Μαγόπουλος στην παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου;

Ολιγόωρη συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας με τον πρώην αντιδήμαρχο και ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Μαγόπουλο στην περιοχή του Κορδελιού.

Ο κ. Μαγόπουλος, είχε παραιτηθεί από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου και είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο από τη διοικούσα παράταξη εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις και τις επιλογές του δημάρχου. Μόλις 4 μήνες μετά ο πρώην στενός συνεργάτης του κ. Σούλα φαίνεται πως το ξανασκέφτεται να επιστρέψει στην ομάδα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, καθώς, η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει με τον πρώην αντιδήμαρχο Βασίλη Ανδρεάδη να ιδρύσουν μια νέα παράταξη με στόχο να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο δεν τελεσφόρησε, όταν ο κ. Ανδρεάδης επέλεξε να συστρατευτεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Καμαρινό.

Η εξέλιξη αυτή αλλά και οι έντονες πιέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς από στελέχη του κ. Σούλα για επιστροφή του στην παράταξη, φαίνεται πως οδήγησαν τον κ. Μαγόπουλο να δεχθεί να συναντηθεί με τον σημερινό δήμαρχο και να συζητήσουν όλα όσα τους χωρίζουν αλλά και τους… ενώνουν.

Ο ίδιος ο κ. Μαγόπουλος δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για επάνοδό του στο δημαρχείο ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση.

No Comments Yet

Comments are closed