Επιστρέφει στον Θερμαϊκό το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος»

Την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουλίου ξεκινά τα δρομολόγιά του το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος».  για Από την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα ενώνει καθημερινά τη Θεσσαλονίκη με τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών. Είναι το τρίτο καραβάκι που προστίθεται στα δρομολόγια του Θερμαϊκού.

«Υποδεχόμαστε, για έβδομη συνεχομένη χρονιά τους πιστούς μας φίλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να δροσίζονται καθημερινά στις κοντινές, υπέροχες παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, απολαμβάνοντας τη διαδρομή, παρέα με το θαλασσινό αγέρι, τους γλάρους, τα χαριτωμένα δελφίνια και το χάδι του ήλιου», δηλώνει στο ΑΜΠΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavaki Thessaloniki Cruises» Νίκος Τσαμασλής, εξηγώντας πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υγιεινής για την ασφάλεια του προσωπικού και των επιβατών.

Οι αναχωρήσεις με το συγκεκριμένο καραβάκι είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών και αντίστροφα. Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00, 19.15. Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.05, 20.25.

 

πληροφορίες στο: https://karavakithess.com, ή στο τηλ. 6973781100

 

No Comments Yet

Comments are closed