Επικοινωνήστε τις εορταστικές προσφορές σας με Καμπάνιες SMS

Το SMS Marketing βοηθάει τις επιχειρήσεις να αναδείξουν την ισχυρή στρατηγική απέναντι στους καταναλωτές τους και να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί τους. Συγκεκριμένα έχει οφέλειες ως προς ορισμένες ενέργειες που είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση. Προσφέρει:

Εκπτωτικές καμπάνιες. Πρόκειται για τον πλέον συνηθισμένο τύπο SMS Marketing καμπάνιας. Η επιχείρησή σας παρέχει μια προσφορά ή έκπτωση ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες και να δελεάσει τους υπάρχοντες, με σκοπό να επιτευχθούν μεγαλύτερες πωλήσεις.

Καμπάνιες με χρονικό όριο. Η ύπαρξη προσφορών συγκεκριμένου χρόνου δίνει το πλεονέκτημα πως μπορείτε να δημιουργήσετε την αίσθηση του επείγοντος, ώστε οι παραλήπτες να γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλά περιθώρια αναβολής της αγοράς.

Καμπάνιες με περιστασιακές προσφορές. Σε ειδικές περιπτώσεις, είναι σύνηθες να δημιουργούνται ειδικές προσφορές ώστε να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο.

Καμπάνιες με αποκλειστικές προσφορές. Πολλές φορές θέλετε να κάνετε δώρο μόνο σε συγκεκριμένους πιστούς σας πελάτες. Αυτός ο τύπος προσφοράς προϋποθέτει να διαχωρίσετε τη λίστα επαφών σας ώστε να μπορείτε να στείλετε μόνο σε αυτούς.

Προσφορές με ενσωματωμένα links. Η ιστοσελίδα σας είναι πλέον ο καθρέπτης της επιχείρησής σας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να δημιουργήσετε μια SMS Marketing καμπάνια η οποία οδηγεί στην ιστοσελίδα.

SMS Καμπάνιες με εκπτωτικά κουπόνια. Σίγουρα έχετε λάβει κάποια στιγμή ένα εκπτωτικό κουπόνι από κάποιο κατάστημα για την επόμενη αγορά σας. Γιατί λοιπόν εάν δημιουργήσετε μια ανάλογη προσφορά να μην την προωθήσετε και μέσω μαζικών μηνυμάτων SMS σε όλους τους πελάτες σας?

Follow Up SMS Καμπάνιες. Όταν αγοράζετε online ένα προϊόν και αναμένετε την παράλαβή του, λαμβάνετε sms που σας ενημερώνουν για το χρόνο παράδοσης στην έδρα σας ή για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία. Ναι, αυτό ακριβώς είναι το SMS Marketing που γίνεται με σκοπό την ενημέρωση των πελατών και την καλύτερη δυνατή τους εξυπηρέτηση.

Καμπάνιες ενημέρωσης για εκδηλώσεις. Για οποιαδήποτε εκδήλωση (μουσικό event, συνάντηση, συνέδριο, κλπ) η ομαδική αποστολή SMS είναι ένας απλός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος να αυξηθεί η προσέλευση του κοινού.

No Comments Yet

Comments are closed