Εντονος διάλογος για το Σκοπιανό…

Εντονο διάλογο με πολίτη για το Σκοπιανό είχε σήμερα ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ζήτησε από τον κ. Μηταφίδη να μην ψηφίσει στη Βουλή ονομασία που θα περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία για την ΠΓΔΜ. «Θα ψηφίσω αυτό που θα αποφασίσει η κυβέρνηση», του απάντησε ο κ. Μηταφίδης.

«Ποια κυβέρνηση; Εσύ Μακεδόνας δεν είσαι;», αντέδρασε ο πολίτης, αλλά ο βουλευτής του απάντησε: «Και επειδή είμαι Μακεδόνας τι έγινε;», ενώ αφού μπήκαν και άλλοι στη συζήτηση, ο πολίτης ζήτησε να μην ψηφίσει ονομασία με τη λέξη Μακεδονία. Τότε ο κ. Μηταφίδης είπε στον ηλικιωμένο: «Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές να μην με ψηφίσεις. Να ψηφίσεις αυτούς που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο το ζήτημα, όπως τον Σαμαρά».

«Κοίτα εκεί να μην χάσετε την καρέκλα», του απάντησε ο πολίτης αποχωρώντας από τη συζήτηση, ενώ η Ρία Καλφακάκου που ήταν παρούσα παρότρυνε τον ηλικιωμένο πολίτη που αποχωρούσε να πάει μαζί με τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής για να ψηφίσει.

No Comments Yet

Comments are closed