Ενημέρωση για τη συμπλήρωση του «Μηχανογραφικού 2018»

Ενημερωτική  εκδήλωση με τίτλο «Συμπλήρωση του μηχανογραφικού και επιλογή σπουδών και επαγγέλματος» διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδας. Η διοργάνωση απευθύνεται προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην ενημέρωσή τους ενόψει της υποβολής του «Μηχανογραφικού 2018», μια διαδικασία που ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Ιουνίου και θα λήξει  τη Δευτέρα 16 Ιουλίου  σύμφωνα και με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Στην εκδήλωση ειδικοί θα κάνουν παρουσίαση των σχολών και των επιστημονικών πεδίων, θα αναλύσουν τους βασικούς κανόνες για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού 2018 και θα δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες προς τους φετινούς υποψηφίους, ενώ θα απαντηθούν όλες οι πιθανές απορίες και οι σχετικές ερωτήσεις.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί μαθητές και μαθήτριες  που φοιτούν στα φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης, αλλά και γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305) και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

No Comments Yet

Comments are closed