Εναντίον Ζέρβα οι Νοτοπούλου και Ορφανός στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξαπέλυσαν από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου οι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης K. Nοτοπούλου και Γ. Ορφανός.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γ. Ορφανός έκανε λόγο για απογοήτευση του δημάρχου. «Η απογοήτευση του δημάρχου ήταν φανερή, ούτε 45 μέρες και ξαφνικά βρίσκει τα προβλήματα. Διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν στόλοι, που ονειρευόταν, διαπίστωσε ότι υπάρχουν καθημερινές ανάγκες. Εγώ έχω μια απορία. Έχει υποσχεθεί 50% μείωση στα δημοτικά τέλη που θα πληρώνουν οι πολίτες για τέσσερα χρόνια. Αυτά τα χρήματα είναι ανταποδοτικά. Που σημαίνει ότι θα αφαιρέσει από τους πολίτες, δεν θα το βρει από κάπου αλλού. Αυτός ο στόλος που δεν υπάρχει πως θα τον φτιάξει; Ήταν υποσχέσεις στον αέρα ή ήταν υποσχέσεις που οδηγούν στην καταβαράθρωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανός.

«Λυπάμαι πολύ. Το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ αρνητικό. Θα είμαστε στο πλευρό του δημάρχου αν είναι στο πλευρό της πόλης. Είμαστε απέναντί του αν αυτά που κάνει είναι για τον εαυτό του» κατέληξε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου στην τοποθέτησή της μίλησε για διοίκηση μαστροχαλαστή. «Ζούμε σε μια Θεσσαλονίκη χωρίς όραμα. Αν έχει να μας το πείτε» δήλωσε και σχολίασε: «Η διοίκησή σας φέρνει σε μαστροχαλαστή τον τελευταίο καιρό». «Θλίβομαι ιδιαίτερα όταν το όραμα σας για την πόλη συμπυκνώνεται στην ευταξία, στο νόμος και τάξη. Αυτό δεν είναι όραμα για την πόλη. Και η πόλη είχε όραμα τα προηγούμενα χρόνια και όχι μόνο για την κυκλοφορία», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Νοτοπούλου επιτέθηκε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή αναφερόμενη στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Μετρό. «Πρέπει να προστατεύσετε το δημοτικό συμβούλιο και να μην λειτουργείται ως εντολοδόχος του δημάρχου» τόνισε.

No Comments Yet

Comments are closed