Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου συνεχίζει να τρελαίνει με τα μπικίνι της!

Την ώρα που η υπόλοιπη σόουμπιζ ρίχνει αυλαία στη μάχη του μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι σαν τις Duracell. Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Δεν περνάει μέρα που να μην ποζάρει από κάποια παραλία. Δεν περνάει μέρα που να μη φορέσει κάποιο από τα μπικίνι της που τονίζουν το στήθος της.

Μέσα στις τελευταίες δύο μέρες η Ελισάβετ μας έχει δώσει άφθονο υλικό για να την εξυμνήσουμε. Φωτογραφίες όπου μπορείς να δεις για τι πλάσμα μιλάμε. Ψηλή, με γυμνασμένο κορμί, μακριά πόδια, πληθωρικό μπούστο και πρόσωπο που συνδυάζει την πονηριά με την ταπεινότητα. Εκρηκτικό combination.

Εκμεταλλευόμενη πλήρως όσα της προσέφερε η δόξα του Survivor, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου γύρισε την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και έδωσε την ευκαιρία σε πολλές παραλίες να φιλοξενήσουν τα κάλλη της. Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, τη βλέπουμε με το μπικίνι που είναι κόκκινο στο πάνω μέρος και πολύχρωμο στο κάτω. Και τα δύο όμως τόσο μικροσκοπικά όσο πρέπει για να αποκαλυφθούν τα προσόντα της.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσε στις διακοπές της και απλώς το ποστάρει τώρα. Ελάχιστη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι το μοιράζεται και ικανοποιεί τον ανδρικό πληθυσμό.

No Comments Yet

Comments are closed