Έλενα Ράπτη: Η σχέση που δεν έκρυψε ποτέ – Οι κοινές φωτό με τον Κίμωνα, το δημόσιο «ευχαριστώ», και μια τελική προσθήκη

Ήταν ή δεν ήταν τελικώς κρυφή η σχέση της Έλενας Ράπτη με τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα;

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης, ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Άλλωστε και στο παρελθόν η ίδια έχει βρεθεί αμέτρητες φορές στο επίκεντρο των φλας των φωτογράφων και των σελίδων των περιοδικών ενώ ο φακός της κάμερας την αγαπά επίσης.

Τη σχέση όμως αυτή, την τόσο ξεχωριστή για την ίδια ήταν εύκολο να την κρύψει, μιας και ο εκλεκτός της καρδιάς της ανήκε στην ασφάλειά της, γεγονός που δεν θα κινούσε και όπως και έγινε, υποψίες στο γιατί ένας τόσο γοητευτικός άνδρας έχει γίνει σκιά της παντού.

Ήταν επίσης εύκολο να την …φανερώσει, παίζοντας το παιχνίδι με τον φακό και τις αναρτήσεις, χωρίς ωστόσο οι άλλοι να γνωρίζουν την ακριβή αλήθεια, παρά μόνο άνθρωποι του στενού κύκλου του ζευγαριού.

Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας είχαν δώσει το παρών στον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, πέρυσι τον Ιούνιο, όταν ακόμη το ειδύλλιό τους παρέμενε άγνωστο. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά ήταν διακριτικό, όπως αναφέρει το tlife, δημοσιεύοντας σχετικέςφωτογραφίες από την κοινή τους παρουσία. Η Έλενα Ράπτη ήθελε πάση θυσία να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι τη στιγμή που η ίδια θα επέλεγε να αποκαλύψει τον γάμο της.

Στις 17 Ιουλίου, δύο σχεδόν μήνες μετά τον γάμο της με τον Κίμωνα, αναρτά σχετική φωτογραφία από το εσωτερικό της Βουλής, την ημέρα της ορκωμοσίας, όπου ο φύλακας άγγγελός της και πάλι πρωταγωνιστεί διακριτικά.

Χθες βράδυ, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του γάμου και μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων που έχει δεχθεί, προχώρησε σεμία ανάρτηση στο Instagram όπου ευχαριστεί όλους για τις ευχές τους. Μαζί με το «ευχαριστώ», δημοσιεύει και την πρώτη φωτογραφία από το γάμος της με τον Κίμωνα, η οποία αυτές τις μέρες είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

rapti_elena_official

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας 🙏

Παράλληλα, δημοσιεύει άλλες δύο φωτογραφίες της με το νυφικό.

Σε ευτές φαίνεται ότι στην τελική του μορφή το νυφικό είχε μία προσθήκη εσωτερικής φόδρας λευκού χρώματος έτσι ώστε να αναδεικνύεται περισσότερο η περίτεχνη λεπτομέρειά του. Βλέπεται στις φωτό το πριν, από την πρόβα νυφικού που είχε δημοσιεύσει η Έλενα Ράπτη και το μετά, από την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

No Comments Yet

Comments are closed