ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη στα Μάλγαρα επ’ αυτοφώρω ζευγάρι για διακίνηση ηρωίνης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ζευγάρι Ελλήνων, χαρακτηριζόνοι ως μέλη οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από την ΕΛ.ΑΣ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 5,5 κιλά ηρωίνης τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του αμαξώματος, σύμφωνα με σχετική αναοίνωση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποοίησαν οργανωμένη επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν ο άνδρας 31 ετών και η 29χρονη σύζυγός του, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο συστηματικής έρευνας για τη  διακρίβωση της δραστηριότητας μιας πολύ καλά οργανωμένης και δομημένης εγκληματικής συμμορίας, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η ατυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα σήμερα (17-08-2019), οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Ακολούθησε έρευνα του οχήματος σε χώρους του Α.ΜΕ.Θ., οπότε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του αμαξώματος έντεκα 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 581 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνομιλίες τους και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

No Comments Yet

Comments are closed