Εκτεταμένα έργα συντηρήσεων στον Δ.Θεσσαλονίκης- Τι είπε ο Κων.Ζέρβας

«Τώρα που οι δρόμοι έχουν περιορισμένη κίνηση προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις, σε διαγραμμίσεις με ειδική βαφή η οποία διαρκεί περισσότερο, σε κατεδαφίσεις κτιρίων που αποτελούν εστίες μόλυνσης, σε έργα ηλεκτροφωτισμού, σε αλλαγές κάδων», αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πιο συγκεκριμενα:

«Τώρα που οι δρόμοι έχουν περιορισμένη κίνηση προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις, σε διαγραμμίσεις με ειδική βαφή η οποία διαρκεί περισσότερο, σε κατεδαφίσεις κτιρίων που αποτελούν εστίες μόλυνσης, σε έργα ηλεκτροφωτισμού, σε αλλαγές κάδων.Τα εκτεταμένα έργα συντηρήσεων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, στόχος είναι η πόλη να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του δήμου Θεσσαλονίκης.»

Εκτεταμένα έργα συντηρήσεων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τώρα που οι δρόμοι έχουν περιορισμένη κίνηση προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις, σε διαγραμμίσεις με ειδική βαφή η οποία διαρκεί περισσότερο, σε κατεδαφίσεις κτιρίων που αποτελούν εστίες μόλυνσης, σε έργα ηλεκτροφωτισμού, σε αλλαγές κάδων. Τα εκτεταμένα έργα συντηρήσεων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, στόχος είναι η πόλη να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του δήμου Θεσσαλονίκης.

Gepostet von Κωνσταντίνος Ζέρβας am Donnerstag, 16. April 2020

No Comments Yet

Comments are closed