Έκτακτη συνεδρίαση συγκαλεί ο Κ. Ζέρβας για το μετρό

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Μετρό, όπου θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να εκφράσουν τις απόψεις τους, αναμένεται να συγκαλέσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας.

«Θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση για να έχουμε και αρχαία και μετρό. Και σύντομα και οικονομικά, και χωρίς κλειστά μαγαζιά. Όλα αυτά θα συζητηθούν και θα δούμε ποιες είναι οι προοπτικές για το μετρό αλλά από υπεύθυνα χείλη», είπε ο κ. Ζέρβας.

Στη δευτερολογία του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Νοτοπούλου που είχε χαρακτηρίσει Έλγιν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που αρπάζει τα αρχαία τόνισε: «Κάποιοι, μίλησαν για Ελγιν. Αυτοί που κάνουν τους χαρακτηρισμούς αυτούς δεν ξέρω εάν το 2013 ήξεραν που ήταν ο σταθμός Βενιζέλου και είχαν ασχοληθεί με το ζήτημα. Αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Εδώ δεν είναι Βουλή, εδώ φροντίζουμε για το καλό της πόλης». «Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος σε αυτή την αίθουσα και στην πόλη που να ασχολήθηκε τόσο όσο εγώ με το θέμα του Μετρό», συμπλήρωσε ο κ. Ζέρβας.

Πηγή φωτό: Facebook

No Comments Yet

Comments are closed