Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι για το «Μένουμε σπίτι»

Ο Περιάνδρος Πώποτας, η Χαρά Χάσκα, ο Μανωλάκης, η Βάλια και όλοι οι χαρακτήρες από το αγαπημένο «Καφέ της Χαράς», στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το «Μένουμε Σπίτι».

Οι ηθοποιοί του «Καφέ της Χαράς», επέλεξαν έναν χιουμοριστικό τρόπο για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το «Μένουμε Σπίτι».

Ο Χάρης Ρώμας, η Ρένια Λουιζίδου και οι άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί από το σίριαλ, υποδύθηκαν τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν στη σειρά!

Στο βίντεο συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς, χωρίς να έχει βγει κανένας από το σπίτι του

Με έναν δικό τους πιο διασκεδαστικό τρόπο, στέλνουν το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» οι ηθοποιοί από το «Καφέ της Χαράς», υποδυόμενοι τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν στη σειρά.
Μπορεί τα γυρίσματα να διακόπηκαν, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του ιού, όμως σύσσωμο το καστ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, «συναντήθηκε» σε αυτό το βίντεο 1,5 λεπτού, όπου με έμμετρο λόγο οι ατάκες εναλλάσσονται με τα πρόσωπα που εμφανίζονται. «Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! Στους δρόμους όχι αγκαλιές, φιλιά και πίτσι πίτσι» τονίζει ο Χάρης Ρώμας ως Περίανδρος Πώποτας. «Βγαίνουμε έξω συνετά και μόνο αν πάρουμε άδεια. Ξεχάστε βόλτες άσκοπες και πάρτι στα σκοτάδια» προσθέτουν, με τη σειρά τους, οι νεώτεροι της σειράς: Έφη Ρασσιά, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαριαλένα Ροζάκη, Απόστολος Καμιτσάκης.

«Αυτό τον κορωνοϊό, τον πονηρό αλήτη, όλοι θα τον νικήσουμε αν μείνουμε στο σπίτι» καταλήγουν αισιόδοξα η Ρένια Λουιζίδου και ο Χάρης Ρώμας.

 

No Comments Yet

Comments are closed