‘Εκτακτα μέτρα για την έξοδο απο την Τροχαία που μοιράζει φυλλάδια στις εθνικές οδούς

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση, από νωρίς το πρωί, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Πρόκειται για το τελευταίο και μεγαλύτερο κύμα των εκδρομέων, προκειμένου να αφήνουν την πόλη για να πάρουν μία ανάσα δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι οδηγοί κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση μπροστά στο ύψος του εμπορικού κέντρου Πυλαίας.

Στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής ακόμη δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ωστόσο, όπως εκτιμούν αξιωματικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, ο μεγάλος αριθμός οχημάτων που θα καταφθάνει τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα, ειδικά στους βασικούς κόμβους, για την αποφυγή των οποίων θα κληθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, τροχονόμοι.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στον παράγοντα οδική ασφάλεια – κυκλοφοριακή συμπεριφορά, ενόψει της εξόδου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα διανείμει σήμερα σε οδηγούς οχημάτων ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν χρήσιμες συμβουλές. Η διανομή θα γίνει σήμερα κατά τις ώρες 12.00 μέχρι 17.00 στη διασταύρωση Κ. Καραμανλή και Βούλγαρη και στα διόδια των Μαλγάρων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

No Comments Yet

Comments are closed