Εκλέχθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ – Όλα τα ονόματα

Εκλέχθηκαν πριν λίγο από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ τα 4 κοινοβουλευτικά και τα 4 μη κοινοβουλευτικά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ.

Εκλέχθηκαν οι βουλευτές: Μαρία Κεφάλα (Ιωαννίνων), Περικλής Μαντάς (Μεσσηνίας), Γιάννης Οικονόμου (Φθιώτιδας) και Βασίλης Σπανάκης (Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών).

Εκλέχθηκαν τα μέλη της ΠΕ: Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος ΕΣΕΕ, Γιάννης Πολιτόπουλος, επιχειρηματίας και Μαρία Σαρηγιαννίδου, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες ήταν ισάριθμες με τις θέσεις δεν στήθηκαν κάλπες αλλά η εκλογή έγινε δια βοής υπό θερμά χειροκροτήματα.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ συμμετέχουν ex officio ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αντιπρόεδροι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της ΠΕ Γιώργος Στεργίου, ο γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Σπήλιος Λιβανός, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Παύλος Μαρινάκης.

No Comments Yet

Comments are closed