Εκδήλωση νίκης στην Καλαμαριά για τη Γενιά Δημιουργίας και τον Γ. Δαρδαμανέλη

Μία διαφορετική προεκλογική εκδήλωση, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το δημαρχείο πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης και η «Γενιά Δημιουργίας».

Μια εκδήλωση γεμάτη αμεσότητα και ζωντάνια που έδειξε τον δρόμο για τη νίκη και την αλλαγή σελίδας στην Καλαμαριά.

Παραβρέθηκε και συμμετείχε πλήθος κόσμου, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανατροπή και τη Νίκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Το κύριο μέρος της ομιλίας αποτελούταν από διάλογο και ερωταπαντήσεις μεταξύ του Γιάννη Δαρδαμανέλη και πολιτών της Καλαμαριάς.

Θετική πρωτοβουλία, για ακόμα μία φορά, αποτέλεσε η ταυτόχρονη διερμηνεία της ομιλίας στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Η δυναμική και ζωντανή βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος Fabulous.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ψηφοφόρους για την ψήφο στη «Γενιά Δημιουργίας», κάλεσε εκ νέου όλους τους δημότες της Καλαμαριάς σε μαζική συμμετοχή στο δεύτερο γύρο, στον δρόμο για την αλλαγή σελίδας στον δήμο Καλαμαριάς.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του δήλωσε: «Γυρίζουμε σελίδα και φέρνουμε την αισιοδοξία, την αξιοκρατία και την ανάπτυξη. Η νίκη αυτή θα είναι η νίκη όλων των Καλαμαριωτών που δεν αρκούνται στη μετριότητα αλλά ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Θα είναι η νίκη όλων μας! Μαζί ανοίγουμε νέους δρόμους για την Καλαμαριά μας! Πάμε μαζί! Πάμε για ένα νέο ξεκίνημα! Εμπρός για τη νίκη!».

No Comments Yet

Comments are closed