Έφυγε μία, γύρισε ένας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου – Νέα ανεξαρτητοποίηση στην παράταξη δημάρχου

Την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξη ανακοίνωσε χθες η Μένια Καλού, η οποία στις εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί με την παράταξη του δημάρχου Πέτρου Σούλα. Η κα Καλού, η οποία διετέλεσε και αντιδήμαρχος Οικονομικών ανακοίνωσε παράλληλα και την ανεξαρτητοποίησή της.

Η νέα αυτή ανεξαρτητοποίηση της κα Καλού έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες ανεξαρτητοποιήσεις, όπως αυτή του πρώην αντιδημάρχου Β. Ανδρεάδη, του πρώην εντεταλμένου συμβούλου Σ. Μαγόπουλου κ.α. που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον τρόπο διοίκησης του κ. Σούλα.

Ωστόσο, ο κ. Μαγόπουλος φέρεται να επέστρεψε στο πλευρό του σημερινού δημάρχου θέτοντας, όπως λέει και ο ίδιος, σε προτεραιότητα το καλό του τόπου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρέθηκαν και συζήτησαν εκτενώς όλα αυτά που οδήγησαν τον κ. Μαγόπουλο να διαχωρίσει τη θέση του από τη διοικούσα παράταξη. Ο κ. Μαγόπουλος εξέφρασε στον κ. Σούλα τους προβληματισμούς του και όπως όλα δείχνουν ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Σούλα.

No Comments Yet

Comments are closed