Έφη Βασιλειάδου: Μου πρότειναν να κατέβω υποψήφια δήμαρχος Ωραιοκάστρου – Δέχθηκα προτάσεις και για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στο πλευρό του γνωστοποίησε πριν λίγο καιρό στον ίδιο τον Απόστολο Τζιτζικώστα η περιφερειακή σύμβουλος Έφη Βασιλειάδου, η οποία στις προηγούμενες εκλογές και παρά τη βουλή του κόμματος της ΝΔ είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του σημερινού Περιφερειάρχη, χωρίς, όπως υποστηρίζει και η ίδια, κανένα δίλημμα, και αυτό γιατί στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το δίκιο…
Η κα Βασιλειάδου μιλώντας στο myportal.gr τονίζει ότι «έκλεισε ο κύκλος της το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού» και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια με κάποιον άλλο συνδυασμό για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η ίδια αποκαλύπτει ότι δέχθηκε ήδη πρόταση να τεθεί επικεφαλής παράταξης στον δήμο Ωραιοκάστρου, όπου και διαμένει, προκειμένου να ενώσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι υποψήφιοι δήμαρχοι που προέρχονται από το γαλάζιο στρατόπεδο πληθαίνουν καθημερινά. Σύμφωνα με την κα Βασιλειάδου η πρόταση της έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες ωστόσο, όπως λέει, κάτι τέτοιο δεν την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.
Προτάσεις έχει δεχθεί και για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, έναν δήμο που όπως λέει και η ίδια με πολλά προβλήματα αλλά ταυτόχρονα και με πολλές δυνατότητες προσφοράς. «Η θέση μου είναι ότι αν αποφασίσω να ασχοληθώ και πάλι θα εξαρτηθεί υπό προϋποθέσεις και από πολλούς παράγοντες…» αναφέρει η περιφερειακή σύμβουλος.
Αναφερόμενη στο δήμο Θεσσαλονίκης και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από πλευράς Νέας Δημοκρατίας η κα Βασιλειάδου υποστηρίζει ότι θα πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» του κόμματος και να μη χαθεί πολύτιμος προεκλογικός χρόνος. «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά θα πρέπει να βιαστεί» σχολιάζει.
Όσο για την ίδια, όπως λέει: «Προτεραιότητα μου είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και το απέδειξα με το έργο μου». «Δεν είναι τυχαίο ότι εκλέγομαι πρώτη γυναίκα και στην πρώτη πεντάδα σε όλες μου τις αναμετρήσεις», τονίζει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι η απόφασή της για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής θα εξαρτηθεί από τους πολίτες που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα της. «Αυτοί είναι η δύναμη μου», λέει και καταλήγει: «Ακόμη και αν μείνω μακριά από κάθε εκλόγιμη αναμέτρηση, με τη θέλησή μου, δε θα πάψω να είμαι δίπλα στο συνάνθρωπό μου…».

No Comments Yet

Comments are closed