ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Τροφοδότηση Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας – Απόλυτη τήρηση του εγκεκριμένου Προγράμματος Ανάπτυξης για το 2019

Απόλυτη τήρηση του εγκεκριμένου Προγράμματος Ανάπτυξης για το 2019

Τροφοδότηση Σοφάδων του Ν. Καρδίτσας

Στην εκπνοή του έτους, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ επιτυγχάνει τους στόχους της για την τροφοδότηση των νέων περιοχών για το 2019 και εντάσσει στο δίκτυό της τους Σοφάδες του Ν. Καρδίτσας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την τροφοδότηση του δικτύου διανομής.
edathess

edathess
Η Ενεργοποίηση του Σταθμού Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την τροφοδότηση των Σοφάδων με τη χρήση « ευφυών μετρητών»

Κατά την ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας, ανάφερε ότι η ενεργοποίηση του δικτύου διανομής των Σοφάδων, σημοτοδοτεί την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς, με αυστηρή τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξης για το 2019. Με ιδιαίτερη έμφαση δήλωσε ότι «η ΕΔΑ ΘΕΣΣ από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, αποδεικνύει με πράξεις τη συνέπεια στις δεσμεύσεις της. Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, τον αυστηρό προγραμματισμό για την υλοποίηση των εγκεκριμένων έργων, την αφοσίωση στο στόχο και τον επαγγελματισμό, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τις νέες προκλήσεις για τη συνέχιση του έργου μας…»

edathess
Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας στις δηλώσεις του για την ένταξη των Σοφάδων στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
edathess
ο Δήμαρχος Σοφάδων, κ. Σκάρλος και η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατά την εκδήλωση για την τροφοδότηση της περιοχής

Ο Δήμαρχος Σοφάδων, κ. Σκάρλος, χαρακτήρισε ιστορικό το γεγονός τη σύνδεση της περιοχής με φυσικό αέριο και ευχαρίστησε την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί το έργο στο χρονοδιάγραμμα που εξ αρχής είχε τεθεί. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι το πρώτο δημοτικό κτίριο που συνδέθηκε με το δίκτυο του φυσικού αερίου είναι το νηπιαγωγείο: «συμβολίζει το ενδιαφέρον μας για τις νέες γενιές», τόνισε, «αφού το έργο αυτό δεν είναι μια επένδυση για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον».

Η τροφοδότηση του 1ου Δημοτικού Κτιρίου – 2ο Νηπιαγωγείο Σοφάδων
Η τροφοδότηση του 1ου Δημοτικού Κτιρίου – 2ο Νηπιαγωγείο Σοφάδων

Η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων, κα Ε. Καλογήρου ανέφερε ότι στους Σοφάδες είναι έντονο το ενδιαφέρον των δημοτών καθώς έχουν υπογραφεί πάνω από 630 αιτήσεις σύνδεσης. Ήδη τροφοδοτήθηκαν οι πρώτοι οικιακοί καταναλωτές, το πρώτο δημοτικό κτίριο της περιοχής (2ο Νηπιαγωγείο) και αναμένεται να περάσουν στη χρήση του φυσικού αερίου τα υπόλοιπα δημοτικά κτίρια (Δημαρχείο, ΚΑΠΗ, Λύκειο, Γυμνάσιο, 2ο Δημοτικό και Κλειστό Γυμναστήριο Σοφάδων).

Η ενεργοποίηση του 1ου οικιακού καταναλωτή
Η ενεργοποίηση του 1ου οικιακού καταναλωτή

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 11 150 για πληροφορίες νέων συνδέσεων και κατασκευών ενώ για θέματα ασφάλειας του δικτύου λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο η γραμμή 10302 για την αναφορά οποιουδήποτε γεγονότος.

edathess

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αναπτύσσει τη δραστηριότητά της με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του οφέλους που απολαμβάνει ο τελικός καταναλωτής. Πέρα από το χρέος της απέναντι στους καταναλωτές της, η Εταιρεία αναγνωρίζει και τις ευρύτερες ανάγκες της κοινωνίας. Για το λόγο αυτό, βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς ομάδας αναλαμβάνοντας δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, ως ένδειξη σεβασμού προς το συνάνθρωπο.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σοφάδων
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σοφάδων
No Comments Yet

Comments are closed