Ε.Β.Ε.Θ.: Δωρεά 300.000€ προς τα νοσοκομεία : ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου και Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο

Στην προσφορά 300.000 ευρώ, από το αποθεματικό του, για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας, προχωρά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.
Μέσω της δωρεάς του ΕΒΕΘ, θα ενισχυθούν ισομερώς τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης: ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου και Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, πραγματοποιώντας αυτή την προσφορά μέσω του προγράμματος «Προσφέρω στην Υγεία» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, στο οποίο το Ε.Β.Ε.Θ. είναι ιδρυτικό μέλος.
Το ΕΒΕΘ, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας, στέκεται αρωγός της Ελληνικής Κυβέρνησης στην προσπάθεια εξασφάλισης πόρων για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και να επιστρέψει η χώρα μας στην κανονικότητα και στην αναπτυξιακή της πορεία, με τις λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες.
Η δωρεά του Ε.Β.Ε.Θ. είναι μία ελάχιστη συνεισφορά μπροστά στο τιτάνιο και εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί ακούραστα και με αυταπάρνηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μασούτης και το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Θ. εύχονται καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο σημαντικό έργο τους και τους συγχαίρουν για την προσφορά τους.

No Comments Yet

Comments are closed