Ε.Καρανάσιος στο MyPortal.gr (vid): Η Χαλκιδική είναι ένα άθροισμα πολλών δυνατοτήτων

 

«Στόχος του Ζάεφ ήταν να βάλει την χώρα του στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»,είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος σε συνέντευξη του στο MyPortal.gr.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής,μίλησε για τα εθνικά θέματα που απασχολούν έντονα την χώρα το τελευταίο καιρό. Μιλώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών είπε «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διορθώσει «κομμάτια» από αυτή την κακή συμφωνία, όπως για παράδειγμα η διαδικασία της στην ΕΕ» ενώ πρόσθεσε πως «Ο μόνος στόχος του Ζάεφ ήταν να βάλει την χώρα του στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ο πόνος ήταν σε εκείνον, όχι στην χώρα μας. Είχε στόχους και τους πέτυχε».

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικό θέματα, ανέφερε πως ανάμεσα στις δυο χώρες πρέπει να υπάρξει φιλία που θα βοηθήσει και την Ελλάδα αλλά και την Τουρκία να αναπτυχθούν. Η φιλία αυτή έχει έναν και μοναδικό δρόμο, την «εργασιακή» σχέση, η σύσφιξη αυτή θα δώσει την δυνατότητα να δεθούν οι δυο χώρες».

Σχετικά με το 1ο νομοσχέδιο της ΝΔ, «είναι η οργάνωση της χώρας. Το νομοσχέδιο αυτό θα έχει λιγότερα υπουργεία και θα δώσει τον αέρα στην χώρα μας αν έχει δυναμική».

Ο κ.Καρανάσιος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίσει ο νομός Χαλκιδικής, κατατάσσοντας τα όλα στον 1ο βαθμό αναγκαιότητας. Πιο συγκεκριμένα ,ανέφερε ότι το ζήτημα με τα νερά του νόμου έχουν ήδη δρομολογηθεί και υπάρχουν έτοιμες μελέτες, «το μόνο που μένει είναι να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση(ΝΔ)». Ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το θέμα.

Ο κ.Καρανάσιος σχολίασε για τις μαρίνες αλλά και τα λιμάνια που χρειάζεται η Χαλκιδική εδώ και χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στο να αυξηθεί ο τουρισμός σε μεγάλο βαθμό.

No Comments Yet

Comments are closed