Ε.Αντώναρος στο MyPortal.gr (vid): Όλοι εμείς στη ΝΔ ένα πράγμα θέλουμε, να κερδίσει τις επόμενες εκλογές ο Κ.Μητσοτάκης με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός, κ.Ευάγγελος Αντώναρος, μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Περιγράφει πως από τις σπουδές στη Νομική τον κέρδισε η δημοσιογραφία και πότε προέκυψε το ενδιαφέρον του για την πολιτική.

Έχοντας διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, αναφέρεται στην πρόσφατη ανορθόδοξη διαγραφή του από τη ΝΔ, αλλά κυρίως στις πολιτικές απόψεις και πως αυτές πρέπει να εκφράζονται.

Εξηγεί από πού αντλεί τη δύναμη της ελευθερίας του λόγου και απαντάει ποια είναι η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή, αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής και αν η ΝΔ μπορεί να ξανασυγκεντρώσει ποσοστά της τάξης του 47%.

Από τη συζήτηση δεν ξεφεύγει η αναφορά στα πρόσωπα της πόλης, όπως του Γ.Μπουτάρη, του Απ.Τζιτζικώστα αλλά και του Π.Ψωμιάδη, ενώ ο κ.Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει τι τον συνδέει με την Θεσσαλονίκη και επισημαίνει την ομοιότητα που έχει με τον αδελφό του, γνωστό δημοσιογράφο, Μάνο Αντώναρο.

*Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Ο κ.Ευάγγελος Αντώναρος ερωτώμενος για την πορεία του στη δημοσιογραφία αναφέρεται στον μεγάλο δάσκαλο Χρήστο Πασαλάρη, ο οποίος δυστυχώς την επόμενη μέρα απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών

No Comments Yet

Comments are closed