Δυναμική καμπάνια της ΟΝΝΕΔ για την Αιμοδοσία: Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή (βίντεο)

 Με σύνθημα «Δε σταματάμε να προσφέρουμε ζωή» η ΟΝΝΕΔ καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ καλούν όλους τους πολίτες να συμμετέχουν δυναμικά στις εθελοντικές αιμοδοσίες,  καθώς σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε απέναντι στον Κορωνοϊό, είναι η πιο σημαντική κίνηση στην καθημερινότητά μας να βάλουμε την Αιμοδοσία στους κύριους λόγους εξόδου μας από το σπίτι.
Με μήνυμά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ προτρέπει όλους να συμμετέχουν ενώ προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όλο και περισσότεροι κοινοποιείται βίντεο – σποτ με την αντίστοιχη προτροπή.

 

«Μένουμε σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε να μειωθούν τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, για αυτό και όσοι έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε και πρέπει να δώσουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή.»

Παύλος Μαρινάκης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Με την πανδημία του κορωνοϊού να πλήττει τη χώρα μας, είναι στο χέρι του καθενός και της καθεμίας από εμάς να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Η ανησυχία των πολιτών για την προσέλευσή τους στα νοσοκομεία -σύμφωνα και με τις συστάσεις των ειδικών- έχει προκαλέσει δραματική μείωση των αποθεματικών αίματος.

Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καλούμε τα μέλη μας να δώσουν αίμα. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε ένα βίντεο που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όλων και την αύξηση της συμμετοχής στις αιμοδοσίες, που πια πραγματοποιούνται με ασφάλεια εκτός νοσοκομείων.

Ενημερωθείτε για την πλησιέστερη διαθέσιμη αιμοδοσία εδώ:

https://www.oloimaziboroume.gr

Κάνουμε ένα δώρο ζωής. Δίνουμε αίμα.

No Comments Yet

Comments are closed