Δυναμικά κινείται σε όλο τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου ο Παντελής Σκαρλάτος

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α», Παντελής Σκαρλάτος ο οποίος δείχνει μια δυναμική σε όλο τον διευρυμένο δήμο.

Στο συνδυασμό του κ. Σκαρλάτου «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης- αν.α.σ.α.» έχουν ενταχθεί στελέχη από όλα τα χωριά του δήμου που έχουν όραμα για έναν τόπο ανάπτυξης και προόδου και δηλώνουν αποφασισμένοι να εργαστούν προκειμένου «να πάμε τον δήμο μας ψηλά με γνώμονα το κοινό καλό και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας».

Ο κ. Σκαρλάτος και οι συνεργάτες του σε καθημερινή βάση «οργώνουν» την περιοχή του Ωραιοκάστρου προκειμένου να βρεθούν κοντά στους συμπολίτες τους και να αφουγκραστούν τα προβλήματά τους. Όπως ανέφερε ο κ. Σκαρλάτος είναι πασιφανές σε όλους τους κατοίκους του δήμου ότι «η παρούσα δημοτική αρχή απέτυχε καθώς στάθηκε αδύναμη να υπερασπιστεί την ποιότητα της ζωής μας, να φροντίσει τους συμπολίτες μας, να βελτιώσει την καθημερινότητα μας». «Η καθημερινότητα των συμπολιτών μας πάσχει σε πολλούς τομείς. Η σημερινή διοίκηση απέδειξε πως της λείπουν οι ικανότητες να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός δήμου όπως είναι ο δικός μας», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με στελέχη που έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Σκαρλάτου ο δήμος Ωραιοκάστρου έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θα δώσει λύση στα χρόνια προβλήματά του και θα δημιουργήσει προοπτική για το μέλλον. «Χρειάζεται να στηριχτούμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, βασισμένο στην καινοτομία και την εξωστρέφεια και απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των πολιτών», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.

No Comments Yet

Comments are closed