Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η μεγάλη απόφαση για το μωρό που προκάλεσε διχασμό στο ζευγάρι….

Η διαφωνία της Δούκισσας με τον Δημήτρη και ο ρόλος της μητέρας του! Τι συνέβη;

Μια μεγάλη απόφαση για το μωρό τους, προκάλεσε διχασμό ανάμεσα στην Δούκισσα Νομικούκαι τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Δούκισσα και ο Δημήτρης δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για σχολιασμό και μάλιστα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, όπως όλοι, έτσι και αυτοί έχουν κάποιες μικροδιαφωνίες που προκαλούν παροδικές εντάσεις!

Αιτία λοιπόν της πιο πρόσφατης διαφωνίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog και του Youweekly.gr, ήταν το όνομα του δεύτερου μωρού τους! Η Δούκισσα, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Δημήτρη, και μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε, θα είναι κοριτσάκι!

Η μικρούλα που θα έρθει στην ζωή, όπως ορίζει η παράδοση θα έπρεπε να πάρει το όνομα από κάποιον γονέα της Δούκκισας, μιας και ο μικρός Σάββας πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Δημήτρη! Όμως, και εκείνος, θα ήθελε να δώσει την χαρά στην μητέρα του, να πάρει το όνομά της, το δεύτερο παιδί του…..

Η Δούκισσα από την πλευρά της, έχει άψογες σχέσης με την μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη αλλά και με όλη την οικογένεια Θεοδωρίδη. Επομένως έχει μπει σε έναν διχασμό, αφού δεν θέλει να στεναχωρήσει ούτε την δική της οικογένεια, ούτε όμως και εκείνη του Δημήτρη.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο Youweekly,gr πως κάθε φορά που συζητούν το συγκεκριμένο θέμα καταλήγουν να διαφωνούν, άρα οριστική λύση στο ζήτημα δεν έχει προκύψει ακόμα! Ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο είτε να δώσουν στην μικρούλα ένα «ουδέτερο» όνομα, δηλαδή όχι κάποιο από ην οικογένεια Νομικού ή Θεοδωρίδου, είτε να δώσουν τα ονόματα και από τις δύο μαμάδες!

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως ότι και να γίνει η Δούκισσα και ο Δημήτρης θα βρουν την χρυσή τομή αφού είναι πολύ αγαπημένοι και όλες τους οι διαφορές λύνονται πάντα με ένα τρυφερό φιλί!

No Comments Yet

Comments are closed