Δύσκολες ώρες για πρώην βουλευτή της Θεσσαλονίκης

Την περιπέτεια που έχει με την υγεία της αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η πρώην εισαγγελέας και βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, έχασε τις αισθήσεις της λόγω καρδιοπάθειας και αναιμίας που την ταλαιπωρεί και προσπαθούσε να σηκωθεί όλο το βράδυ μόνη της στο σπίτι της παθαίνοντας έτσι πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα. Το πρόβλημα όπως διηγείται η ίδια έγινε αντιληπτό από τα παιδιά της που τη μετέφεραν εγκαίρως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου οι καρδιολόγοι την περιέθαλψαν και διέφυγε τον κίνδυνο.

Η ανάρτηση
«Επειδή και καρδιοπάθεια έχω και μεγάλη αναιμία έχω, βρέθηκα εύκολα πεσμένη στο πάτωμα και ήταν αδύνατον να σηκωθώ. Λοιπόν όλο το βράδυ προσπαθούσα να σηκωθώ. Τί πείσμα ! Κατάφερα έτσι πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα. Εν τω μέσω κλαθμών και οδυρμών των παιδιών μου μπήκα στο Ιπποκράτειο. Πού με πάτε (τους είπα) ! Φέρτε μου τον πατέρα Νικόλαο να με κοινωνήσει, αυτό πρέπει να γίνει τώρα ! Και απευθυνόμενη στην κόρη μου της ζήτησα να σας γράψει την άποψή μου για το χρήμα και για τη δικαιοσύνη. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να σας χαιρετήσω, καθώς ένιωθα ότι «έφευγα». Η ανταπόκρισή σας στις δύο αυτές αναρτήσεις και οι ευχές σας μου έδωσαν θέληση για ζωή. Σας ευχαριστώ φίλοι μου μέσα από την καρδιά μου !!! Ευχαριστώ και τους άγγελούς μου, τους καρδιολόγους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου (Τζωρτζ Δαδούς και Γιάννη Λαγό), που με περιέθαλψαν σαν να ήμουν η μητέρα τους. Στη δύσκολη πορεία της ζωής μου είχα την ευλογία να τους γνωρίσω !»

No Comments Yet

Comments are closed