Δημοτικός σύμβουλος αποχώρησε από τη διοίκηση του δήμου για να προσχωρήσει σε παράταξη της αντιπολίτευσης

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δημοτικός σύμβουλος δήμου της δυτικής Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την απόφασή του να προσχωρήσει σε παράταξη της αντιπολίτευσης.

Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Παύλου Μελά, Παντελή Νιγδέλη ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε αποχωρήσει από τη διοικούσα παράταξη λόγω διαφωνιών «με τον αναποτελεσματικό και οκνηρό τρόπο διοίκησης και προσφοράς προς τους δημότες μας», όπως υποστήριξε.

Με σημερινή του ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη δημοτική παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη περίοδο διοίκησης ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης έχρισε τον κ. Νιγδέλη αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών θεμάτων. Στον πρώτο ανασχηματισμό όμως ο κ. Νιγδέλης έμεινε εκτός του διοικητικού σχήματος.

Ολόκληρο το μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,
Το 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την δυνατότητα από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μελά να καταθέσω απόψεις και τις ιδέες μου συμβάλλοντας με τον τρόπο μου στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου μας .
Πριν λίγους μήνες ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη » Ευ πόλις» που διοικεί τον δήμο, διαφωνώντας με τον αναποτελεσματικό και οκνηρό τρόπο διοίκησης και προσφοράς προς τους δημότες μας.
Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στους συμπολίτες μου με μοναδικό σκοπό να γίνει ο δήμος μας ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος της αλληλεγγύης , του πρασίνου, της ισότητας και των νέων τεχνολογιών.
Πιστεύω πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο εάν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνες των ανθρώπων της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.
Με εκτίμηση,
Παντελής Νιγδέλης
Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Παύλου Μελά

No Comments Yet

Comments are closed