Δημοσκόπηση της Opinion Poll: Ποιος προηγείται, ποιοι δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση

Προβάδισμα στον «γαλάζιο υποψήφιο» Νίκο Ταχιάο, δίνει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa» και σύμφωνα με την οποία γίνεται μάχη για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε τρεις ανθυποψήφιούς του.

Αναλυτικά, ο Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει το 17,3% στην πρόθεση ψήφου των Θεσσαλονικέων. Ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 14,7%, από κοντά βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 13,6%, ενώ την τριάδα που διαγκωνίζεται για να περάσει στη δεύτερη Κυριακή συμπληρώνει η υποψήφια με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, με 11,7%.

Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Βούγιας φαίνεται να συγκεντρώνει το 7,1% της πρόθεσης ψήφου, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τον ακολουθεί κατά πόδας, με 7%. Ο Πέτρος Λεκάκης φτάνει το 4,5%, ενώ έπονται κατά σειρά οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος (2,8%), Μάκης Κυριζίδης (2,1%) και Χάρης Αηδονόπουλος (1,9%).

Το 1,2% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι προτιμά άλλον υποψήφιο δήμαρχο, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 11,7%.

P

No Comments Yet

Comments are closed