Διεθνής Έκθεσης… Αθήνας στη συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα για τη ΔΕΘ

Δύο ώρες και 40 λεπτά διήρκησε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος που ήταν εξ αριστερών του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ερωτήσεις σε 34 δημοσιογράφους.

Όμως φαίνεται πως στο Μέγαρο Μαξίμου μπερδεύτηκαν και πίστεψαν πως βρίσκονται στη Διεθνή Έκθεση… Αθήνας καθώς αγνοήθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ. Απο τις 34 ερωτήσεις σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης δόθηκαν μόλις τέσσερις και ο πρωθυπουργός δέχθηκε μόνο δύο ερωτήσεις για θέματα της περιοχής. Η δε περιφέρεια αγνοήθηκε παντελώς και δόθηκε μια -η τελευταία ερώτηση- στο Star Κεντρικής Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

Απο η Θεσσαλονίκη ερωτήσεις δόθηκαν κατά σειρά στην ΕΡΤ-3, το ράδιο Θεσσαλονίκη, τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 και την εφημερίδα “Μακεδονία”. Τα δε τοπικά θέματα που τέθηκαν αφορούσαν μόνο τον ΟΑΣΘ και το παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Άλλη φορά οι επιτελείς του Μαξίμου ας παραχωρήσουν τη συνέντευξη στην Αθήνα και στα εκεί ΜΜΕ. Ποιος ο λόγος να μπαίνουν άλλωστε οι άνθρωποι σε τέτοια ταλαιπωρία να μετακινούνται 500 χλμ…

No Comments Yet

Comments are closed