«Δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω να μιλάω και να αγωνίζομαι»

«Δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω να μιλάω και να αγωνίζομαι» δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», Γιώργος Αβαρλής, μετά τις τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκε από άγνωστο κατά της ζωής του και της οικογένειας του.

Ο κ.Αβαρλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», συσχέτισε τις τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκε το πρωί της Κυριακής με ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Ξεκάθαρα οι απειλές σχετίζονται με θέμα του δήμου Θεσσαλονίκης. Δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω την υπόθεση. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας, γιατί θεώρησαν ότι σαν πολιτικό πρόσωπο υφίσταμαι πιέσεις που θα πρέπει να διερευνηθούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Ότι τρομάζεις, τρομάζεις. Είναι βιασμός της ψυχής και της οικογενειακής εστίας. Νιώθεις από την άλλη πως είναι και βιασμός της ίδιας της δημοκρατίας. Σε πιέζουν οι άγνωστοι να απέχεις από αυτό που λέει η συνείδησή σου και το καθήκον σου. Εγώ δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω να μιλάω και να αγωνίζομαι όσο είμαι δημοτικός σύμβουλος. Η μηνυτήρια αναφορά θα προωθηθεί στην εισαγγελία για να ασκηθεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά αγνώστων, καθώς θεωρείται ότι έγινε προσπάθεια επηρεασμού πολιτικού προσώπου μέσω απειλών» πρόσθεσε ο κ.Αβαρλής.

No Comments Yet

Comments are closed