Δεν πωλείται η Καθημερινή!

Διαψεύδει η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Καθημερινής» τη φημολογία, που ήταν πολύ έντονη το τελευταίο διάστημα, περί πώλησής της.
«Διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρείας, που βάζει φρένο σε δημοσιεύματα ότι ο Θέμης Αλαφούζος συζητά με επιχειρηματίες για την πώληση της παραδοσιακής εφημερίδας

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Επειδή τις τελευταίες ημέρες διασπείρεται από κάποιες ιστοσελίδες και έντυπα μια φημολογία ότι δήθεν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της εφημερίδας «Η Καθημερινή» ή ότι πουλήθηκε, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο. Κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

No Comments Yet

Comments are closed