Δεν έμεινε ούτε… σκουπίδι μετά το πέρας του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Υπερωρίες έκαναν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρησης Αστικών Απορριμμάτων του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να μη μείνει ούτε ίχνος απορριμμάτων μετά την ολοκλήρωσή του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου σε θέματα Καθαριότητας, Λάζαρος Ζαχαριάδης, ανάρτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την επιχείρηση καθαριότητας τονίζοντας ότι «περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι εργάστηκαν από την Παρασκευή έως τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έτσι, καθαρίστηκε επιμελώς η διαδρομή και ο περιβάλλον χώρος πριν και μετά τον αγώνα και συντηρήθηκε κατά την διάρκειά του καθώς συγκεντρώθηκαν χιλιάδες δρομείς και πάρα πολλοί θεατές».

Όπως ανέφερε, τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στις στάσεις της διαδρομής και συντηρήθηκαν οι χώροι του Δημαρχείου έξω και μέσα καθώς χρησιμοποιήθηκαν ελεύθερα από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Καθαριότητας δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για τη γρήγορη αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης. «Κυρίες και κύριοι συγχαρητήρια σε όλους σας. Για μία ακόμα φορά διακριτικά και αποτελεσματικά εργαστήκατε για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση με επιτυχία μιας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης στην πόλη μας», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

No Comments Yet

Comments are closed